www.skijumping.nl
Valuta:
jassen dames winter,zwarte trui dames,broeken dames,zwarte enkellaarsjes,zwarte dames sneakers
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Informatie die wij verzamelen is uw naam, het factuur- en verzendadres, telefoonnummer, e-mailadres, verwijzings-e-mailadressen en creditcardinformatie. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en zijn alleen toegankelijk via de Webmaster met persoonlijk gecodeerde informatie. Als u wilt dat de informatie wordt gecorrigeerd of verwijderd, kunt u ons op elk gewenst moment e-mailen en ons laten weten wat u wilt dat we doen. Alle verzoeken worden op een versnelde manier voltooid en de bevestiging wordt naar uw e-mail verzonden zodra wij aan uw verzoek voldoen.

Ons privacybeleid is strikt en wordt te allen tijde nageleefd. U kunt erop vertrouwen dat alle informatie die naar onze site wordt verzonden voor altijd vertrouwelijk blijft. Door u op de hoogte te stellen van ons beleid, moedigen we vertrouwen en vertrouwen aan voor iedereen die informatie verstrekt, of het nu gaat om het kopen of aanvragen van specifieke informatie en voor het inschrijven van het lidmaatschap.

Wij gebruiken de informatie die u over uzelf verstrekt bij het plaatsen van een bestelling of een ander verzoek alleen om dat verzoek naar uw tevredenheid af te handelen. We delen deze informatie niet met externe partijen, behalve voor zover noodzakelijk om aan dat verzoek te voldoen. We doen hetzelfde met de informatie die u verstrekt over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling om het product te verzenden en de levering te bevestigen. Wij delen deze informatie niet met externe partijen, behalve voor zover noodzakelijk om die bestelling te voltooien.

U kunt verzoeken om alle informatie over u te verwijderen of verwijderen. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke stappen ondernemen om uw identiteit te verifiëren voordat u toegang verleent of correcties aanbrengt.

We gebruiken retour-e-mailadressen om de e-mail te beantwoorden die we ontvangen. Dergelijke adressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet gedeeld met externe partijen. Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, de nauwkeurigheid van de gegevens te handhaven en het juiste gebruik van informatie te waarborgen, hebben we fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

Terug