www.skijumping.nl
Valuta:
jassen dames winter,zwarte trui dames,broeken dames,zwarte enkellaarsjes,zwarte dames sneakers
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Verzending door International Express, meestal binnen 1 week (3 tot 5 werkdagen). Laat het ons weten als u speciale wensen heeft over de verzendmethode.

Wij garanderen snelle verzending zodra de bestellingen zijn geplaatst en de betaling is overgedragen. En het trackingnummer zal worden gemaild zodra de goederen worden verzonden. We kunnen de status van uw zending echter niet controleren nadat deze onze verzendafdeling heeft verlaten. Vertragingen kunnen worden veroorzaakt door weersomstandigheden of andere omstandigheden buiten onze controle.

Voor het gemak en de bescherming van onze klanten bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling te verzenden met een Directe handtekening vereist. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om uw pakket te ontvangen zonder een handtekening vereist te zijn, u hiervoor aansprakelijk bent, moet uw pakket tijdens het transport of na levering verloren gaan.

Return & Exchange

Hier in onze online winkel doen we ons best om onze klanten hoogwaardige producten en service te bieden. We weten dat online aankopen niet altijd naar uw verwachting zijn wanneer u uw bestellingen ontvangt. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Houd er rekening mee dat we niet de verzendkosten en administratiekosten van retouren of uitwisselingen dekken. We kunnen ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor verloren verzendingen

Alle goederen moeten voldoen aan onderstaande richtlijnen.

Alle koopwaar moet ongedragen zijn. Alle artikelen die worden geretourneerd met tekenen van slijtage of schade die is opgetreden terwijl deze in het bezit van de klant zijn, zullen uw retourzending verbieden. We kunnen alleen retouren accepteren die in een verkoopbare staat zijn. Uw retour moet het onbeschadigde doosje en de originele verpakking bevatten plus alle accessoires of extra's die mogelijk bij de zending zijn gevoegd.

Uw retour moet worden verpakt in een beschermende doos voor verzending. Artikelen die worden geretourneerd met postzegels op de originele doos, worden als versleten beschouwd en worden niet terugbetaald. Breng alleen uw verzendetiket aan op uw beschermende verpakking en NIET op de schoenendoos. Als uw retourzending naar ons wordt verzonden zonder een beschermende kartonnen doos, kunnen we de retourzending niet accepteren.

De retour is geldig tot 15 dagen na de datum van ontvangst die wordt getoond door het volgsysteem voor levering. Let op: er is geen gegarandeerde leverdatum voor retournering. Na ontvangst verwerken wij uw retour onmiddellijk en sturen een bevestigingsmail. Neem contact met ons op als u binnen een maand na uw terugkomst geen bevestigingsmail ontvangt. Nadat we de aangifte hebben verzonden, staat u 48 uur toe dat uw bank het geld terugstort op uw account. Het kan een volledige creditcardcyclus duren voordat de aangifte op uw afschrift verschijnt.

uitwisselingen

Uitwisselingen zijn onder dezelfde richtlijnen als retourzendingen, ze moeten binnen 15 dagen na de ontvangstdatum zijn, ongedragen, onbeschadigd en vergezeld van alle originele verpakking.

We accepteren ruilen voor een andere maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestellings-ID en een van onze teamleden zal u helpen.

Houd er rekening mee dat we uw bestelling niet kunnen ruilen voor een andere stijl, gewoon een nieuwe bestelling plaatsen voor de vervangende stijl. Als u een koopwaar ontvangt waar u niet tevreden mee bent en die u wilt ruilen voor een andere, moet u uw artikelen retourneren met een restitutie (volgens het retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

Bestellings-annulering

Neem binnen 24 uur na uw betaling contact met ons op als u de bestelling wilt annuleren. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.

Terug